lamqta.comОвен  Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи,

...
lamqta.comОвен  Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи,
Коментари Харесай

Почивка, добри приятели и чудесни идеи ще зарадват Овена и Лъва днес

lamqta.com

Овен 
Този ден ще бъде обвързван с приятни другарски срещи, отмора и добра компания. Навсякъе ще бъдете мечтан посетител, защото сте радостни и носите със себе си положително въодушевление. Може да изберете дарове за околните си, само че ще Ви е мъчно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният прочувствен декор освен ще Ви обезпечи нравствен комфорт, само че и ще Ви оказва помощ да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е обвързван с урегулиране на значими за Вас връзки, само че с цел да постигнете това, ще се наложи да положите съществени старания.  

Телец
Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго. 

Близнаци
Днес може да бъдете толкоз увлечени в учене или работа, че на Вашия обичан човек може просто да не останат нито сили, нито време, да Ви изчака, а и в отговор може да се заеме със същото като Вас. А белким Ви се желае довечера, на много късо разстояние един от различен, да седят двама души, които са толкоз далечни?...

Рак
Успехът на фамилния живот на Раците през днешния ден директно ще зависи, дали брачният партньор Ви ще успее да употребява всички благоприятни условия за Вашата отмора. Вероятно Ви е омръзнало да се прозявате сред четири стени и Ви се желае малко независимост. Какво, сътрудникът Ви е ангажиран? Може да отидете да се проветрявате независимо.

Лъв
Днес ще бъдете източник на най-безумните хрумвания. Решенията Ви за решение на проблемите с Вашия обичан човек или някакви други проблеми, ще са толкоз истински, че на Вашият най- непосредствен човек от време на време ще му става ужасно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...

Дева
Ще би трябвало да вземете мъчно решение, което ще изисква освен разбор на многочислените обстоятелства, само че и изключително ентусиазъм и увереност. Вие разбирате, че противоположен път няма да има и е нужно да изгорите мостовете зад себе си, само че въпреки всичко се стремите да печелите време, а точно заради това може да изпуснете своя късмет! Именно в литературатурата, определена напълно не на съществено, ще намерите отговор на доста интересуващи Ви въпроси. Ако имате сантиментална конфигурация, може да очаквате многообещаващо запознанство.

Везни
Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой различен, да вземем за пример на високопоставени хора. А от време на време е назад - най-добре е, да контролирате всичко независимо. Сега е настъпил миг, когато всичко свое е добре да държите при себе си, изключително в случай че пътешествате и може да се случи нещо във всеки миг. Допълнителният багаж няма да сътвори толкоз доста проблеми, както наподобява на пръв взор.

Скорпион
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат много просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или страдание. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е доста значимо.

Стрелец
Трудничко ще Ви бъде през днешния ден да решите какво да извършите със обстановката, която е зародила във Вашия персонален живот. Логиката, виталния опити мъдрите препоръки ще Ви подсказват едно, а сърцето и интуицията ще Ви нашепват напълно друго. Решете сами, кого да послушате. 

Козирог
Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.

Водолей
На Вашия обичан човек ще се прииска през днешния ден да получи от Вас невъзможното, като за задачата ще се опита да постави всички мислими и немислими старания. Най-забавното ще е, че той няма да схваща, че би трябвало да извършите точно невъзможното, та ще се наложи доста дълго да му обяснявате. 

Риби
Този ден има единствено един очевиден минус – за Вас той е прекомерно отегчителен. Представителите на Вашия знак мечтаят за нещо изключително, удивително, запаметяващо се, само че през днешния ден не може да очаквате нищо сходно. Какво пък, ще би трябвало да се примирите с еднообразието, тъй като по никакъв метод не можете да го оцветите в някакви ярки краски. Вероятни са дребни загуби и са вероятни непланирани разноски. Към това би трябвало да се отнасяте умерено. Лишавайки се от нещо във финансов или веществен проект, придобивате нещо значимо в областта на страстите.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР